Om os

Fakta om Sun-advertising

Kaffekopper drukket årligt
2190
Eksisteret siden
1998
Medarbejdere
2
Guinness rekorder
1

Step by Step

Kom ind og få en kop kaffe

Vi har altid døren åbent, og står til rådighed mandag-torsdag fra 8-16 og 8-14 alle fredage. Kom ind og få inspiration til nye produkter, anderledes materialer og innovative løsninger inden for grafik-

og indretningsverden.

Tanker & Dialog

Mulighederne er mange. Vi har en lang række produkter, og services som oftest bliver kombineret. Se hvilke nicheprodukter vi har sat fokus på og hvordan de virker i praksis på vores adresse:
Østre Kirkevej 4 i Herning.

Proces

Printverden er stor. Så vi hjælper dig selvfølgelig igennem processen med de mange valg af produkter og efterbehandlinger. Hos os får du klar besked, så du ikke mangler noget til din ordre. Vi gør det let og overskueligt for dig.

Materialer og produktion

Vi har nøje udvalgt vores materialer så du kan få den bedste oplevelse. Uanset om det er folie, tekstil eller vores printsystemer.
Tiden per opgave kan variere i antal dage, alt afhængig af hvornår ordren bestilles og hvad ordren omhandler.

Aflevering af produkt

Du har mulighed for at afhente produktet direkte på vores adresse, eller vi kan sende direkte til firmaadresser. Hvis der skulle ske noget med dit produkt eller mangler du svar på nogle spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi er her for dig.

Historie

I 1998 startede Michael Høltermand firmaet Sun-Advertising. Siden dengang har SUN-AD specialiseret sig i storformat, grafiske layouts, og konceptudviklinger. Vi har et stort netværk af freelance-funktioner og har på den måde, altid løst vores større og mere omfattende opgaver. Vi har effektive og loyale samarbejdspartnere både lokalt og i Sydeuropa. Det har både gjort os stærkere, og ekspanderet vores viden.

På adressen i dag, koncentrerer vi os fuldt ud om storformatprint, grafiske koncepter og layout, samt indretning og nicheproduktion af tekstiler. Vi kan også være fleksible i forhold til deadlines, og den hasteproduktion der nogle gange er påkrævet, hvor tid er en vigtigere faktor en pris. Vi har altid et fælles mål med dig som kunde: At du skal få succes og have det godt med de løsninger og produkter vi leverer.

Vi byder dig velkommen til Sun-Advertising.

Print hus, Grafisk hus & Koncept hus.

Teamet

Direktør & Indretningsarkitekt
Andreas Mikus
Grafisk Designer
Sanel Babij
Freelance IT/Webudvikler