Om os

Fakta om Sun-advertising

Eksisteret siden
1998
Spidskompetencer
5
Medarbejdere
2
Guinness rekorder
1

Spidskompetencer

Bannere af Storformatprint

Et banner er ikke bare et banner. Der er stor forskel på kvaliteter, efterbehandling og holdbarhed. Ønsker du noget lækkert og brugbart i XL størrelser, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Konceptudvikling

Konceptudviklinger hos os, er ofte en kombination af alle vores spidskompetencer. Når du kommer med en problemstilling eller et ønske af større kapacitet, så analyserer vi omfanget, og giver den bedste mulige løsning på følgende. Alt har en mening, og med det rigtige koncept, skaber vi den.

Indretning

Som et reklamebureau med et integreret indretningskoncept, forstår vi at give vores kunder en ekstra god oplevelse, når vores produkter og grafiske koncepter, kan ses igennem indretningen. Det skaber et fyldsgørende indtryk af virksomhedens identitet.

Grafisk Design

Den grafiske identitet er hele grundlaget for at kunne udtrykke lækkerhed, professionalisme, fremstå indbydende og vigtigst af alt; at blive HUSKET. Både overfor sine kunder, men også for resten af omverden. Uanset opgaven, så tager vi fat i rødderne og skaber den kvalitet og værdi som dit produkt, service, eller image fortjener.

Rammesystemer

Markedsføring på den æstetiske, lækre og funktionelle måde, kan udføres via vores moderne rammesystemer. Skal du bruge en opgraderet løsning til indretning, messeudstillinger, showrooms, kontorområder, eller receptioner, så hop ind og tag et kig på fremtiden.

Historie

I 1998 startede Michael Høltermand firmaet Sun-Advertising. Siden dengang har SUN-AD specialiseret sig i storformat, grafiske layouts, og konceptudviklinger. Vi har et stort netværk af freelance-funktioner og har på den måde, altid løst vores større og mere omfattende opgaver. Vi har effektive og loyale samarbejdspartnere både lokalt og i Sydeuropa. Det har både gjort os stærkere, og ekspanderet vores viden.

På adressen i dag, koncentrerer vi os fuldt ud om storformatprint, grafiske koncepter og layout, samt indretning og nicheproduktion af tekstiler. Vi kan også være fleksible i forhold til deadlines, og den hasteproduktion der nogle gange er påkrævet, hvor tid er en vigtigere faktor en pris. Vi har altid et fælles mål med dig som kunde: At du skal få succes og have det godt med de løsninger og produkter vi leverer.

Vi byder dig velkommen til Sun-Advertising.

Print hus, Grafisk hus & Koncept hus.

Teamet

Indehaver & Indretningsarkitekt
Andreas Mikus
Grafisk Designer
Sanel Babij
Freelance IT/Webudvikler