Service

Konceptudvikling

Konceptudviklinger kommer i mange variationer og størrelser, men i vores ”Cases” menu kan i se 3 gode eksempler på hvad det reelt set kan omhandle og hvad vi har leveret til de forskellige kunder.

Konceptudvikling er en innovationsløsning, som kræver at man går i dybden med research, idéudvikling, skitsering og visualisering af den gældende opgave før den kan realiseres. Om det er et nyt logo, grafisk identitet, messe og event opbygning, erhvervssindretning eller det hele samlet, så er det helt essentielt, at man får skabt den røde tråd fra start til slut. Det er vores standpunkt.

Indretning

I over 20 år har Indretningsarkitekten Ilona Mikus, som også er ejer af Mikus Design, arbejdet med dekoration og indretning netop til det formål, at ophøje virksomheders miljø og værdier derigennem. Vi skaber indretning med en stærk visuel effekt, som giver de associationer, som i ønsker at blive relateret med. Alt dette er et resultalt af nedenstående:

  • Indretning af kontor og arbejdsrum
  • Udvikling af trend- og messestande
  • Totalindretning til forretninger
  • Shop in shop koncepter med vindues- og butiksdekoration
  • Design og indretning af boliger
  • Inventar Design

Grafisk Design

Du har sikkert fået lavet et logo, og de fleste har sikkert også fået lavet nogle visitkort, et skilt, et banner, eller en anden form for grafisk reklame, men virker det efter hensigten? Udstråler din reklame den reelle værdi?

Da vi er utroligt subjektive i vores tankegang og gerne vil ”overvindes” af det rigtige, så kræver det budskab man vil ud med, at det appellerer til den målgruppe man vil tiltrække. Her kommer vi ind i billedet.