Systemer & Rammer

Systemer & Rammer

Big Wall

BigWall
Vores BigWall system er et populært og let anvendeligt produkt, som består af en aluramme, dertil banner med påsyede gummilister, som isættes rammen. Banneret sidder stramt og flot og giver stor fleksibilitet og frihed, da motivet kan skiftes efter behov.

Rammerne kan stå på fødder, hænges op på vægge via beslag, eller hænge i højden via wire.

Rammen har en dybde på 44 mm. Produktet er Ideelt til showrooms & messer.

Kan både lejes og købes.

Størrelser: Kontakt os

Akustisk BigWall

Acoustic BigWall
En Akustisk BigWall er indvendigt monteret med akustikskum, som giver den helt perfekte akustik i rummet. Fås i alle tænkelige størrelser med dit helt eget specialdesign, som let kan udskiftes. Produktet er ideelt til arbejdsrum, kontorfællesskaber, showrooms, lydstudier, eller blot til lokaler med behovet.

Størrelser: Kontakt os.

LED Light Boxes

LED Lightboxes
Vores LED Lightboxes, er et eksklusivt produkt, som kan give dig, den ønskede stemning, hvorvidt om det er til erhverv eller privat. Lightboxen er indvendigt monteret med de nyeste LED lamper, som spreder belysningen ligeligt. Dertil benyttes et specielt stofbanner med lysleder tråde, som gør at belysningen bliver mere dynamisk og levende end normalt. Rammens dybde er 10 cm.

Størrelser: Kontakt os

Light Frames

Lightframe
LightFrame 15 Systemer & Rammer
Lightframes er den mere lette og elegante udgave af en BigWall. Hertil monteres også et banner med påsyede gummilister til alurammen. Dybden måler kun imellem 15 – 28 mm. Lightframes er ideelle til butikker, showrooms, gangarealer, kontorområder eller privat.

Typer:
  • Light Frame 15 
  • Light Frame 20
  • Light Frame 22
  • Light Frame 28

Efterbehandling: Rammerne kan fås i flere farver.

Blind Frames

Blind Frames
En flot og anderledes løsning, hvor der printes på kanvas, som bliver spændt rundt om en ramme. Dette gør at rammen visuelt forsvinder, og skaber dybde i rummet.

Længder & Dybder: Kan købes i flere forskellige variationer.

Roll ups

Roll Ups

Rollups er en god, nem og mobil løsning for at vise sit budskab. Vi leverer mange forskellige varianter, med print i Nolite & Polyester. Der medfølger en kraftig nylontaske samt tilbehør.

De mest anvendte størrelser: 85x200 cm / 100x200cm

Facade Systemer

Facade systemer

Reklame på lang afstand? Ring og hør nærmere om vores unikke facadesystemer. Enten med manuel eller automatisk hejs. Kan bestilles med banner, grafisk opsætning og montering.

Størrelser: Kontakt os.

Kuber

Kuber
Kube-produktet fungerer på samme måde som de andre frame-produkter med banner i aluramme. Her er der mulighed, for at få print på i alt 6 sider. Produktet er primært lavet til ophæng, men kan anvendes efter eget ønske.

De mest anvendte størrelser: 100x100 cm / 200x200 cm / 300x300 cm

For andre størrelser: Kontakt os.